4H-yrittäjyys on mielekäs kesäduuni – Emilia Asikaiselle ja Ida Kemppaiselle työstä saatu korvaus on tärkeää, mutta työkokemus on yhtä lailla arvokasta

Emilia Asikainen (vas.) ja Ida Kemppainen suosittelevat 4H-yrittäjyyttä muillekin nuorille. Yrittäjänä voi joustavasti päättää, mitä tekee ja milloin. Sami Saarenpää

Emilia Asikaisella on kiireinen kesä. Kesäkuun hän tekee ruokaa ja siivoaa paikallisella maatilalla. Kaksi kertaa viikossa on vuorossa yrityksen toimitilojen siivous. Jos aikaa jää yli, hän saattaa tehdä lastenhoitokeikkoja.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja