Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

THL:n koronatilastot päivittyivät juhannusaattona viiveellä ja tilanne jäi Keski-Suomen osalta sittenkin auki

Ihmiset jonottivat koronarokotukseen Jyväskylän Killerillä keskiviikkona. Tiina Mutila
Anna Kivinen

Anna Kivinen

Teknisen vian vuoksi Tervetden ja hyvinvoinnin laitoksen koronatapaustilastot eivät päivittyneet normaalisti juhannusaattona eli perjantaina.

Iltapäivällä THL:n koronakartassa oli listattu Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin viisi uutta koronavirustartuntaa, kaikki Äänekoskelle. Uusimmat koronaluvut kuitenkin katosivat THL:n verkkosivuilta perjantaina illalla, joten aiemmin kerrotut tapausluvut eivät ole täysin luotettavia.

Esimerkiksi Helsingin Sanomat kertoi perjantaina, että Jyväskylään olisi myös tullut kaksi uutta koronatapausta. Tietoa oli kuitenkin mahdoton tarkistaa THL:n koronakartasta, jossa oli illalla kello 21 vain torstain koronatapausmäärät.

Keski-Suomessa on nyt annettu yhteensä 138 787 koronarokotteen ensimmäistä annosta. Rokotekattavuus maakunnassa oli perjantaina 54,8 prosenttia.

Päivitys 25.6 kello 20.52. Perjantaina illalla juhannusaaton tapaustilastot olivat jälleen kadonneet THL:n sivuilta, joten tilanne saattaa yhä muuttua eivätkä aiemmin kerrotut tapausluvut välttämättä pidä paikkaansa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut