Jyväskylän ammattikorkeakoulun International Business -ohjelmalle jälleen tunnustusta tavoitteellisesta kehittämistyöstä

Jyväskylän ammattikorkeakoulun International Business -tradenomiohjelmalle on myönnetty arvostettu 5 vuoden EFMD-akkreditointi. Kyseessä on kansainvälisesti arvostetuin akkreditointi, jonka liiketoimintaan painottuva tutkinto-ohjelma voi saada, kerrotaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiedotteessa.

Akkreditointi myönnettiin JAMKin International Business -tutkinto-ohjelmalle ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jonka jälkeen se on myönnetty ohjelmalle vuosina 2015 ja 2018 kolmen vuoden jaksoiksi.

Nyt keväällä 2021 EFMD päätti myöntää arvostetun viiden vuoden akkreditoinnin ensimmäistä kertaa tunnustuksena pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta kehitystyöstä.

– JAMKin pitkäjänteinen ja systemaattinen laadun kehittämistyö on noteerattu kansainvälisellä laatuleimalla, kommentoi rehtori Jussi Halttunen tunnustusta.

EFMD on akkreditointiorganisaatio, joka arvioi sekä liiketoimintaan painottavia korkeakouluja että alan tutkinto-ohjelmia niiden kansallisen ja kansainvälisen toiminnan perusteella.

Akkreditoinnin aiempaa pidempi voimassaolo antaa JAMKin liiketoimintayksikölle mahdollisuuden keskittyä rauhassa seuraavien merkittävien kehitysaskeleiden ottamiseen jatkaakseen kohti EFMD:n ylimpiä laatustandardeja.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun International Business -tutkinto-ohjelma on edelleen Suomen ainoa alempaa korkeakoulututkintoa tarjoava ohjelma, jolle kyseinen akkreditointi on myönnetty.

– EFMD ja heidän käyttämänsä kriteeristö on auttanut meitä kehittymään aina vain enemmän itsemme näköiseksi. Tämä kymmenen vuoden kehitysprosessi on auttanut meitä virtaviivaistamaan tutkinnon fokusta sekä oppimistavoitteita. Kriteeristö on aktivoinut merkittävästi myös tutkimus- ja julkaisutoimintaamme sekä kansainvälistä verkostoitumistamme laadukkaiden bisneskoulujen kanssa. EFMD Accredited Bachelor -tunnus lisää vetovoimaisuuttamme kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa. Akkreditointi on merkittävä kilpailuetu myös koulutusviennissä, toteaa tutkinto-ohjelman päällikkö Matti Hirsilä tiedotteessa.

Laatutyö ja -kulttuuri ovat JAMKissa merkittävässä roolissa. Tästä osoituksena JAMK sai aiemmin keväällä tunnustusta ensimmäistä kertaa myönnettävän KARVI Excellence -laatuleiman muodossa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut