Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Saunamaakuntaviikko tuo turvesaunatapahtuman ja kesäfestareiden viralliset etkot Kankaan Saunaan – Radio Keskisuomalaisessa puhuttiin myös olutsaunasta

Radio Keskisuomalaisen aamukahvivieraana kävi Kankaansauna Oy:n omistaja Petri Pietikäinen. Juuri käynnistynyt saunamaakuntaviikko tuo saunatapahtumia ympäri Keski-Suomea. Pietikäinen kertoo heidän aloittavan saunamaakuntaviikon tänään maanantaina naisille järjestettävällä turvesaunatapahtumalla. Keskiviikkona on Jyväskylän kesäfestivaalien viralliset etkot.

Kankaansauna Oy:n tilat pitävät sisällään parikin saunaa, tavallinen isompi, lempeälöylyinen seurustelusauna, sekä kipakkalöylyinen vastasauna. Lisäksi suihkuosastolta löytyy alun perin kilpaurheilijoiden palautumiseen kehitetty sisäavanto, jonka jäähdytetty ja suodatettu vesi on 4-asteista. Pietikäinen sanoo, että heidän tiloihin voi tulla saunomaan, kahville tai vaikka terassille.

– Nämä toimivat toisistaan riippumatta. Meille voi tulla pelkästään saunaan tai pelkästään kahville tai terassille.

Yksi kuukausittainen suosiota saanut tapahtuma on olutsauna. Ideana on, että vuoron perään paikallinen panimo esittelee oluita, kertoo panimon historiasta ja tuotannosta. Tapahtumassa maistellaan oluita ja lopuksi saunotaan kera panimon valitsemien oluiden.

– Porukka on tykännyt, Pietikäinen riemuitsee.