Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Karstulan ampujaksi epäiltyä ei ole toistaiseksi tavoitettu

Heli Paananen

Poliisi jatkaa Karstulassa viikko sitten torstaina illalla tapahtuneen ampumistapauksen tutkintaa. Kiinniottoa rikosepäilyihin liittyen ei ollut torstaiaamupäivään mennessä tehty.

Koska epäilty on tavoittamatta ja kuulematta, ei poliisi pysty avaamaan käsityksiään tapahtumista julkisuuteen tutkinnan turvaamiseksi. Tapausta tutkitaan edelleen kolmena tapon yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.

Poliisi tiedotti ampumisesta sunnuntaina. Tiedotteen mukaan poliisille ilmoitettiin viime torstai-iltana kolmea henkilöä kohti ammutun useita laukauksia luvattomalla pitkäpiippuisella aseella Karstulassa. Fyysisiltä vammoilta kuitenkin vältyttiin.

Poliisi kertoi käsityksenään osallisten tuntevan toisensa entuudestaan ja osalla heistä olleen keskenään aiemmin erimielisyyksiä.

Karstulassa ammuttiin torstai-iltana laukauksia kohti useita ihmisiä – epäilty tekijä on kateissa, henkilöllisyys poliisin tiedossa

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut