Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Monikulttuurikeskus Glorian puistotansseissa opittiin salsan perusaskeleet

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Gloriassa päätettiin pistää pystyyn puistotanssit. Touko- ja kesäkuussa kokoonnuttiin sään salliessa keskiviikkoiltapäivisin Tourujoen puistoon tai sateen sattuessa Mataran aulaan salsaamaan. Glorian nuorten joukossa on salsan taitajia, jotka lupasivat opettaa perusaskeleet kaikille halukkaille. Tanssijoilla oli oma pari, mutta yksinkin pystyi pyörähtelemään. Turvavälit muihin pareihin ja kasvomaskit kuuluivat tietysti asiaan. Ei muuta kuin kajari kaakkoon ja tanssiksi.

Kesäkuisena keskiviikkona saapui suvi, ja aurinko helotti siniseltä taivaalta. Tanssihaluiset suunnistivat Tourujoen rantaan, mistä kuului kauas rytmikästä musiikkia ja innostuneita huudahduksia monella eri kielellä. Äänet houkuttelivat uteliaat ohikulkijatkin mukaan hauskaan salsahetkeen.

Ei ollut niin väliä sillä menivätkö jalkojen liikkeet just eikä melkein. Kun pitkinä koronakuukausina on ikävöity ystävien seuraan pitämään hauskaa, iloinen musiikki ja tanssivat ihmiset tempaisivat mukaansa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut