Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Monikulttuurikeskus Glorian puistotansseissa opittiin salsan perusaskeleet

Monikulttuurikeskus Gloriassa päätettiin pistää pystyyn puistotanssit. Touko- ja kesäkuussa kokoonnuttiin sään salliessa keskiviikkoiltapäivisin Tourujoen puistoon tai sateen sattuessa Mataran aulaan salsaamaan. Glorian nuorten joukossa on salsan taitajia, jotka lupasivat opettaa perusaskeleet kaikille halukkaille. Tanssijoilla oli oma pari, mutta yksinkin pystyi pyörähtelemään. Turvavälit muihin pareihin ja kasvomaskit kuuluivat tietysti asiaan. Ei muuta kuin kajari kaakkoon ja tanssiksi.

Kesäkuisena keskiviikkona saapui suvi, ja aurinko helotti siniseltä taivaalta. Tanssihaluiset suunnistivat Tourujoen rantaan, mistä kuului kauas rytmikästä musiikkia ja innostuneita huudahduksia monella eri kielellä. Äänet houkuttelivat uteliaat ohikulkijatkin mukaan hauskaan salsahetkeen.

Ei ollut niin väliä sillä menivätkö jalkojen liikkeet just eikä melkein. Kun pitkinä koronakuukausina on ikävöity ystävien seuraan pitämään hauskaa, iloinen musiikki ja tanssivat ihmiset tempaisivat mukaansa.