Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Jyvässeudun 4H:n Kepparileireillä liikuttiin ja leikittiin keppariteemalla

Kesäkuussa Jyvässeudun 4H järjesti kolme Kepparileiriä eri puolilla Jyväskylää. Luvassa oli liikkumista, askartelua ja leikkimistä keppariteemalla. Osallistujina oli 40 innokasta lasta. Tikkakosken leiri järjestettiin osana MediassaPro -hanketta. Leirin aikana tehtiin mm. leiriuutisia. Kolmantena päivänä paikalle saapui myös kesätyöntekijä Joni Hantula.

”Opetin ja avustin lapsia ottamaan kuvia järjestelmäkameralla ja he saivat ottaa hienoja kuvia keppareistaan sekä halutessaan kavereistaan keppareiden kanssa Tikkakoskella Luonetjärven koulun lähipiirissä. Näytin lapsille miten zoomataan kameralla, tarkennetaan automaattitarkennuksella, käytetään kolmijalkaa, valitaan mieluinen kuvauspaikka ja kuinka otetaan kuva kameralla. Mielestäni oli kivaa ja hauskaa opettaa lapsille kuinka järjestelmäkameraa käytetään. Lapset oppivat nopeasti eikä ollut muita vaikeuksia, kuin valoituksen kanssa, sillä aurinko oli pilvessä melkein koko ajan kun kuvasimme.”