Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Jyvässeudun 4H:n Kepparileireillä liikuttiin ja leikittiin keppariteemalla

Joni Hantula

Kesäkuussa Jyvässeudun 4H järjesti kolme Kepparileiriä eri puolilla Jyväskylää. Luvassa oli liikkumista, askartelua ja leikkimistä keppariteemalla. Osallistujina oli 40 innokasta lasta. Tikkakosken leiri järjestettiin osana MediassaPro -hanketta. Leirin aikana tehtiin mm. leiriuutisia. Kolmantena päivänä paikalle saapui myös kesätyöntekijä Joni Hantula.

”Opetin ja avustin lapsia ottamaan kuvia järjestelmäkameralla ja he saivat ottaa hienoja kuvia keppareistaan sekä halutessaan kavereistaan keppareiden kanssa Tikkakoskella Luonetjärven koulun lähipiirissä. Näytin lapsille miten zoomataan kameralla, tarkennetaan automaattitarkennuksella, käytetään kolmijalkaa, valitaan mieluinen kuvauspaikka ja kuinka otetaan kuva kameralla. Mielestäni oli kivaa ja hauskaa opettaa lapsille kuinka järjestelmäkameraa käytetään. Lapset oppivat nopeasti eikä ollut muita vaikeuksia, kuin valoituksen kanssa, sillä aurinko oli pilvessä melkein koko ajan kun kuvasimme.”

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut