Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Teiden päällystystyöt jatkuvat Jyväskylässä – Vaajakoskella ja Kukkumäessä liikkuvien kannattaa olla tarkkana

Tieosuuksia päällystetään Jyväskylässä tässä kuussa. Arkistokuva Vaajakosken moottoritien päällystystöistä vuodelta 2012. Laukkanen Kati

Jaakko Vilmusenaho

Keski-Suomen ely-keskuksen päällystystyöt jatkuvat heinäkuussa Jyväskylässä.

Päällystettävänä on 2,4 kilometrin tieosuus Nelostiellä välillä Vaajakoski-Kanavuori ja valtatiellä 18 Kukkumäessä 1,9 kilometriä.

Päällystykset tehdään yötöinä kello 19:00–06:00 liikennehaittojen minimoimiseksi. Aikatauluihin voi tulla muutoksia esimerkiksi vesisateiden takia. Tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen ja pysäytyksiin tietyömaan läheisyydessä.

Vaajakosken päällystystyöt alkavat elyn mukaan viikolla 27. Alkuviikon aikana Vaajakosken kiertoliittymässä ja sekä nelostiellä Vaajakosken ja Kanavuoren välisellä osuudella tehdään valmistelevia töitä. Maanantaina 5.7 kiertoliittymästä suljetaan liikenteeltä toinen ajokaista klo 9:00-15:00 välisenä aikana.

Kohteen jyrsintä aloitetaan keskiviikon ja torstain 7–8.7. välisenä yönä. Jyrsintöjä jatketaan seuraavana yönä. Päällystykset tehdään yötöinä 14.7–19.7 välisenä aikana.

Kukkumäen jyrsinnät toteutetaan 19–20.7 välisenä yönä ja päällystys 20–21.7 välisenä yönä.

Päällystystyömaalla on käytössä ainoastaan ajoradan toinen kaista, minkä takia päällystyömaan kohdalla tulee varautua pysähtymään ja odottamaan.

Liikenneturvallisuuden ja päällystystyömaalla työskentelevien työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi päällystystyömaan kohdalla liikkuvien on oltava erityisen varovaisia ja noudattaa liikenteenohjausjärjestelyjä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut