Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylän Kesän avajaisseminaarissa keskusteltiin vastuullisesta muotoilusta, paikalla Marko Ahtisaari ja Spinnova-johtaja – katso tallenne tästä

Suurin osa ympäristöteemaisen Jyväskylän Kesä -tapahtuman puheohjelmasta järjestetään Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto-rakennuksessa. Mutila Tiina
Emma Jolkkonen

Emma Jolkkonen

Keskiviikkona käynnistyvän Jyväskylän Kesä -tapahtuman avajaisseminaarissa pureudutaan vastuullisen muotoilun tulevaisuuteen. Avajaisseminaari järjestetään Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto-rakennuksessa keskiviikkona kello 14 alkaen.

Seminaarissa muotoilun tulevaisuudesta keskustelevat Aalto-yliopiston strategisen muotoilun professori Anna Valtonen, Helsingin juhlaviikkojen taiteellinen johtaja Marko Ahtisaari ja Spinnovan liiketoiminnan kehitysjohtaja Pia Qvintus. Keskustelua johdattaa Glasshouse Helsingin toimitusjohtaja Mirkku Kullberg.

Avajaisseminaari on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuutta voi seurata myös livestriiminä tässä jutussa tai Jyväskylän Kesän verkkosivujen kautta.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Jyväskylän Kesän kanssa Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto ja Keskisuomalainen.

Voit lähettää kysymyksiä tai kommentteja tilaisuuteen chatin kautta tästä linkistä.

Suora lähetys on päättynyt. Voit katsoa tallenteen jutun alusta.

Kommentoi

Mainos: Nikotiinipussit.com

Haaparannan nuuskarallia ei pysäytä pandemiakaan

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut