Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Jyväskylän Kesä -festivaalit järjestetään jo 66. kerran – tämänvuotinen kattaus myötäilee perinteitä, kertoo toiminnanjohtaja Kyösti Ylikulju Radio Keskisuomalaisen haastattelussa

Kyösti Ylikulju. Sami Saarenpää

Keskisuomalainen

Poikkeusvuosi on Jyväskylän Kesän toiminnanjohtajan Kyösti Ylikuljun mukaan pakottanut keksimään uusia tapoja toimia, ja tämän seurauksena syntyi idea festareista radiossa. Tänä vuonna Jyväskylän Kesä -festivaalit toteutuvat myös radiossa jo toista kertaa.

Huomenna alkavia festivaaleja on järjestetty jo lähes kaksi vuotta, sillä viime vuoden festivaalit totutussa muodossaan jäivät toteutumatta.

Festivaalien lipunmyynti on käynyt kiivaana ja osa tapahtumista on jo loppuunmyytyjä. Tapahtumien yleisökapasiteettia on tänä vuonna vähennetty turvallisuussyistä.

Jyväskylän Kesää on järjestetty aiemmin jo 65 kertaa.

– Sen vuoksi, että ohjelmistokattauksessa on uutta ja eksoottista, kattaus myötäilee vanhoja perinteitä. Tämä on suuri kumarrus historiaan, sillä meillä on ympäristö teemainen vuosi. Jyväskylän Kesää on järjestetty ympäristö teemalla vuosikymmenien välein, kertoo Ylikulju Radio Keskisuomalaisen haastattelussa.

Radio Jyväskylän Kesä -lähetykset kuullaan Radio Keskisuomalaisen taajuudella 95,9 sekä nettiradiossa tiistaina 6.7., keskiviikkona 7.7. ja torstaina 8.7. kello 18–20.

Kuuntele Ylikuljun haastattelu alta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut