Keski-Suomen ensimmäiset syöntikypsät mustikat kypsyivät tällä viikolla ja ensi viikolla apajat paranevat – helteellä marjat ovat pienempiä ja vähemmän mehukkaita, arvioi erikoisasiantuntija

Syöntikypsää mustikkaa löytää jo keskisestä Suomesta. Päivi Liimatainen

Ensimmäiset syöntikypsät mustikat alkavat olla valmiita poimittavaksi Keski-Suomessa. Luonnovarakeskuksen (Luke) erikoisasiantuntija Rainer Peltola arvioi, että ensi viikolla mustikkasatoa on jo kelvollisesti.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin