Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Joogan jälkeen Glorian poppoo suuntasi järveen ja sitten lounastamaan

Kuumana kesäpäivänä 21.6. Monikulttuurikeskus Glorian työntekijät joogasivat ensin ulkona nurmikolla ja pulahtivat sen jälkeen järveen vilvoittelemaan. Hyvin menneen kevätkauden jälkeen haluttiin vielä viettää hetki yhdessä hyvää ruokaa syöden ennen kesälomille lähtöä. Järvestä suunnattiin satamaan ja terassille lounastamaan.

Toinen koronakevät on tuonut eteen uusia haasteita, mutta toimintaa muokataan ja kehitetään jo yli vuoden kokemuksen tuomalla rutiinilla. Etä-, lähi- ja aivan uusia toimintoja yhdistelemällä on onnistuttu saamaan ihmiset mukaan kieli-, perhe- ja nuorisoryhmiin, myös uusia kävijöitä ja vapaaehtoisia.

Glorian naiset Sara, Tiinu, Maarit, Anu, Johanna ja Arja miettivät, että päivä ei tästä parane: herkkuhampurilainen hellesäässä veden äärellä ystävien seurassa. Yhteinen kiireetön hetki oli hyvä startti kesälomille. Gloria on kiinni 1.8. saakka. Syksyn ohjelmaa pääset jo kurkkaamaan netistä www.gloriajkl.fi ja Facebookista. Kauniita kesäpäiviä kaikille, nähdään elokuussa!