Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Uusia koronatartuntoja Jyväskylään ja Konnevedelle – ilmaantuvuusluku pysyi ennallaan

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) raportoi tiistaina Keski-Suomeen kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Tartunnoista seitsemän havaittiin Jyväskylässä ja yksi Konnevedellä.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin lukeutuva Jämsä välttyi uusilta tilastomerkinnöiltä.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä (KSSHP) on raportoitu koronaepidemian aikana kaikkiaan 2 650 koronatartuntaa, joista 2 024 on tilastoitu Jyväskylään. Konneveden tämänpäiväinen tartunta on yhdeksäs kunnassa tähän mennessä todettu.

KSSHP:n ilmaantuvuusluku pysyi ennallaan. Se oli tiistaina 20,6, eli sama kuin maanantaina. Luku kuvaa koronatartuntojen määrää kahden viime viikon aikana sataatuhatta asukasta kohti.

Koko Suomeen THL raportoi 290 uutta koronatartuntaa. Suomessa on todettu koronaepidemian aikana kaikkiaan 98 505 tartuntatapausta.

THL:n koronarokoterekisterin mukaan Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä ensimmäisen rokoteannoksen on saanut 156 433 henkilöä ja toisen annoksen 58 928 henkilöä. Rokotuskattavuus on ensimmäisen annoksen osalta 61,8 prosenttia ja toisen annoksen kohdalla 23,3 prosenttia.

Juttu päivitetty THL:n rokotetiedoille kello 13:51.