Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Kartingin SM-osakilpailu ajetaan viikonloppuna Lievestuoreella helteisissä tunnelmissa – kuljettajilta vaaditaan kovaa fyysistä kuntoa ja henkistä kanttia

Toinen kartingin SM-osakilpailu järjestetään Laukaan Lievestuoreella tulevana viikonloppuna. Jyväskylän Karting Centerin Tony Haverinen kertoo kisajärjestelyjen olevan pian valmiita viikonloppua varten.

Viikonloppuna kilpaillaan neljässä luokassa, kymmenenvuotiaista aina aikuisiin miehiin saakka.

Sekä lauantaina että sunnuntaina ajetaan lämmittelyt, aika-ajot, alkuerät ja finaalit. Mukana on myös paikallisia kuskeja.

Karting vaatii erittäin hyvää fyysistä kuntoa sekä henkistä kanttia, kun radalla on samaan aikaan jopa 34 kuljettajaa. Kuuma sää tuo oman haasteensa kisaajien jaksamiseen kolmesta neljään päivään kestävässä kilpailussa.

Haverinen kertoo kartingin olevan väylä aina F1-sarjaan asti.

Yleisö on tapahtumaan tervetullut. Haverinen suosittele yleisöä ajoittamaan paikalle saapumisensa iltapäivään, sillä päivä tulee olemaan kuuma ja iltapäivällä kisoissa on eniten nähtävää.

Kuuntele koko podcast alta!