Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

IS: Jani Wickholm menettää Jämsän-talonsa talousvaikeuksien vuoksi – muuttaa pois Keski-Suomesta

Jani Wickholm vuonna 2019. Agata Anttonen
Henri Kaukonen

Henri Kaukonen

Ilta-Sanomat uutisoi maanantaina, että muusikko Jani Wickholm menettää Jämsän Koskenpään kylässä sijaitsevan 1800-luvun hirsitalonsa heikon taloudellisen tilanteen takia. Laulaja kertoi Ilta-Sanomille rahatilanteen olevan niin heikko, että talo ulosmitataan. Wickholm on asunut talossa avopuolisonsa sekä kahden lapsensa kanssa.

Koronarajoitukset veivät laulajan elinkeinon, mutta epäonni ei ole jäänyt ainoastaan siihen. Iltasanomien mukaan Wickholm sai kuulla neljä kuukautta sitten sairastavansa kakkostyypin diabetesta. Asia paljastui yllättäen tavallisella lääkärikäynnillä.

Lisäksi Wickholm sairastui myös psoriasikseen, joka on krooninen immunologinen tulehdustauti ja voi aiheuttaa oireita ihossa ja nivelissä. Laulaja kertoi Ilta-Sanomille, että psoriasiksen oireet olivat niin pahat, että hän joutui leikkaamaan hiuksensa pois.

Nykyisin hän sanoo pitävänsä entistä parempaa huolta itsestään.

Iltasanomille antamassaan haastattelussa Wickholm kertoo kihlautuneensa tammikuussa ja hän kiitteleekin puolisoaan saamastaan tuesta vaikeina aikoina. Myös työrintamalta kuuluu uutta: Muusikon uran ohessa Wickholm suunnittelee kouluttautuvansa ilmalämpöpumppuasentajaksi.

Wickholm tuli tutuksi Idols-laulukilpailusta vuonna 2004.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut