Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Kalle Palander ei ole koskaan käynyt festareilla: "Kesäisin nautin puutarhahommista" – Kuuntele Radio Keskisuomalaisen haastattelu

Snow Secure Oy:n myyntijohtajankin tehtävästä tuttu ex-alppihiihtotähti Kalle Palander kertoi lumen säilömisestä syyskuussa 2020 Nuorisokeskus Piispalassa. Esa Jokinen

Keskisuomalainen

Radio Keskisuomalaisen kesävieraana pistäytynyt Kalle Palander kertoo, että hänen lapsuuden ja nuoruuden kesänsä kuluivat treenatessa sekä kalastaessa. Palander oli todella sitoutunut omaan lajiinsa, eikä valmentajaisäkään olisi antanut nuoren urheilijan livistää harjoituksista. Nykyään Palanderille kesä tarkoittaa töitä.

Kesän parhaaksi asiaksi Palander mainitsee toukokuun, jolloin luonto kukkii. Hän kertoo nauttivansa puutarhatöistä, sillä niissä ajatukset saa muualle. Kesän toinen lempi asia Palanderille on ruuan laitto ja ystävien kanssa grillaaminen.

Kalle paljastaa, ettei ole ikinä käynyt festareilla, mutta se on haaveissa.

– Nykyään kuuntelen tosi paljon suomalaista musiikkia. Johtuu varmaan siitä, kun on aiemmin joutunut olemaan paljon poissa Suomesta, Kalle kertoo.

Ulkomailla ollessaan Kalle kaipasi ruisleipää, salmiakkia ja maksamakkaraa.

– Ruisleipää oli aina pakkasessa! hän tokaisee.

Podcastissa Palander muistelee uraansa, kertoo suosikki bändinsä ja paljastaa, millä biisillä hän latasi itsenä kilpailusuoritukseen.

Kuuntele koko podcast alta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut