Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Puutarhaetnologiaa-kesänäyttely avautuu lauantaina Villa Ranassa – teoksissa tutkitaan ihmisen ja luonnon suhdetta

Muun muassa tällainen teos on nähtävillä Puutarhaetnologiaa-näyttelyssä.

Keskisuomalainen

Puutarhaetnologiaa-kesänäyttely on avoinna tulevasta lauantaista alkaen aina lähes elokuun loppuun saakka Villa Ranan puutarhassa.

Jyväskylän taiteilijaseuran sihteeri Minja Revonkorpi kertoo, että näyttelyn nimi Puutarhaetnologiaa kehitettiin näyttelyporukan kesken. Etnologia-sana nousi esille, sillä Villa Ranalla on toiminut yliopiston etnologian laitos.

Näyttely on pääsääntöisesti puutarhassa mutta myös Villa Ranan sisätiloissa. Teoksissa tutkitaan ihmisen ja luonnon suhdetta. Näyttely on auki ympäri vuorokauden ja mukana on seitsemän taiteilijan teoksia.

Puutarhaetnologiaa-näyttelyssä isossa roolissa ovat luonnonmateriaalit, kierrätysmateriaalit sekä luontoa kommentoivat materiaalit.

Poikkeusajat ovat vaikuttaneet myös Jyväskylän taiteilijaseuraan, sillä viime vuoden puolella galleria oli hetken aikaa suljettuna. Nyt ovet ovat auki ja näyttelyt voidaan pitää normaalisti.

Kuuntele podcast alta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut