Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kolmekymppinen mies vangittiin törkeistä pahoinpitelyistä epäiltynä – poliisi kaipaa Äänekoskella lauantaina tehtyjä silminnäkijähavaintoja

Mies vangittiin poliisin vaatimuksesta Keski-Suomen käräjäoikeudessa keskiviikkona. Kuvituskuva. Johanna Erjonsalo

Heli Paananen

Kolmekymppinen mies vangittiin keskiviikkona Keski-Suomen käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä kahdesta törkeästä pahoinpitelystä. Tuorein epäillyistä rikoksista tapahtui poliisin mukaan viime lauantaina 17. heinäkuuta noin kello 23–24 Äänekoskella Nelostien rinnalla kulkevalla Rannankyläntiellä Honkolan ja Hirvaskankaan välillä. Väkivallan uhrina oli nainen, jonka mies tunsi entuudestaan.

Esitutkinnan ollessa kesken poliisi on vaitonainen tekoon liittyvistä yksityiskohdista, mutta on kiinnostunut tapaukseen liittyvistä mahdollisista silminnäkijähavainnoista. Tietoja voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimen numeroon 0295 414 811 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Myös toisessa epäillyssä väkivallanteossa osapuolet olivat toisilleen entuudestaan tuttuja. Tämä teko tapahtui kesäkuussa Jyväskylässä ja väkivallan uhrina oli mies.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut