Kuplavohveleistaan tunnettu Vohvelikahvila Helle saapui Jyväskylään – "Vohvelireseptimme on salainen, omassa keittiössämme tarkoin hiottu"

Eetu Havia on vohvelikahvila Helteen toinen yrittäjistä. Timo Mustalampi

Jyväskylään rantautui viime viikolla Vohvelikahvila Helle. Kuplavohveleistaan tunnettu kahvila toimii pop up -kahvilana Jyväskeskuksessa. Kahvila laajensi toimintaansa Jyväskylään Mikkelistä, mistä kahvilan yrittäjät Eetu Havia ja Fanni Hänninen ovat kotoisin. Mikkelin konttikahvila näki päivänvalon vuonna 2019.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja