Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Vaajakosken Elvis-tuvalla vieraillaan ulkomaita myöten – kuuntele Radio Keskisuomalaisen haastattelu

Keskisuomalainen

Vaajakoskella osoitteessa Elviskuja 1 sijaitsee Elvis-tupa, jonka on perustanut tuvan emäntä Marjatta Kinnunen vuonna 2008.

Marjatta on kerännyt Elvis-tavaroita kotiinsa ja säilyttänyt niitä komerossa sekä vintillä piilossa. Kinnusen miniä kehotti rakentamaan pienen mökin pihalle, jotta muutkin voivat tulla ihailemaan tavaroita. Tuvasta tuli samankokoinen ja -värinen kuin Elviksen synnyinkoti oli Tupelossa. Elvis-tavaroita oli kuitenkin niin paljon, että heti seuraavana kesänä pihalle rakennettiin toinen samanlainen tupa, jotta kaikki tavarat saatiin esille.

Kinnusen kertoo, että Elvis-tuvalla vierailijoita käy laidasta laitaa. Vierailijoina on paljon lapsiperheitä ja vanhempia ihmisiä, suomalaisia joka ilmansuunnasta sekä myös ulkomaalaisia.

Kinnusen mukaan Elviksestä kiinnostuneita riittää, ja Suomessa onkin oma Elvis-klubi, jonka jäsenet kokoontuvat vuosittain.

– Elvis siis elää vielä, Kinnunen tokaisee.

Kuuntele alta koko podcast.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut