Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: 50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Mikko Alatalo vieraili Radio Keskisuomalaisessa – "Antaa historian armeliaasti unohtaa ne huonoimmat kappaleet"

Mikko Alatalo. Paula Pohjamo

Keskisuomalainen

Juhlavuottaan viettävä laulaja-lauluntekijä Mikko Alatalo vieraili Radio Keskisuomalaisen iltapäivälähetyksessä.

Alatalo kertoo, että osa hänen persoonaansa ja musiikkiuraansa on kesäisin yhteislaulujen vetäminen. Kuitenkin nyt juhlavuonnaan hän laulaa paljon omia kappaleita ja mainitsee pääkeikkansa olevan tänä vuonna Oulussa yhdessä Oulun sinfoniaorkesterin kanssa.

Alun perin Alatalo uskoi tekevänsä elämäntyönsä toimittajana, eikä uskonut laulaja-lauluntekijän uran kestävän pitkään. Nyt muusikon uraa on takana 50 vuotta.

Lauluja Alatalo on julkaissut yli 700, ja nyt juhlavuoden kunniaksi hän teki poikkeusolojen aikana kymmenen cd-levyn boksin, jossa on yhteensä 230 kappaletta.

– Joku kysyi, miksi en julkaise kaikkia 700 biisiä, mutta minä sanoin, että antaa historian armeliaasti unohtaa ne huonoimmat kappaleet, Alatalo naurahtaa.

Podcastissa Alatalo kertoo yhteisistä ajoista Juice Leskisen kanssa, tulevaisuuden haaveistaan sekä ajatuksistaan rohkeiden sanoitusten taustalla.

Kuuntele koko podcast alta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut