Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Diili-voittaja Sointu Borgilla rankat koronaoireet, myös räppäripuoliso sairastui – poseerasi vielä viime viikolla Suomipopeilla yhteiskuvassa Jaajo Linnonmaan kanssa

Sointu Borg voitti aiemmin tänä vuonna Diilin seitsemännen kauden. Johanna Erjonsalo
Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Diili-voittaja Sointu Borg kertoo sairastuneensa koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Asiasta kertoo muun muassa Ilta-Sanomat. Borg kertoi asiasta sunnuntaina omalla, julkisella Instagram-tilillään. Myös Borgin avopuoliso, räppäri Tomi Solonen on sairastunut koronaan.

– Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski todella äkkiä. Hengenahdistusta, pahoinvointia, korkeeta kuumetta, vilunväristyksiä ja väsymystä pääosin, Borg kuvailee oloaan Instagramissa.

Muita oireita ovat olleet korvien ja suun kutina.

Varsinkin yöt ovat olleet vaikeita.

– Kyllä ekana yönä vähän jännitti, Tomi kävi aina tunnin välein tarkistamassa, että hengittääkö se nainen vielä, Borg kertoo IS:lle.

IS:n mukaan Solonen sai tiedon korona-altistumisestaan sunnuntaina. Pariskunta kävi koronatestissä, josta Borg sai negatiivisen tuloksen. Hän jäi tästä huolimatta omaehtoisesti kotiin. Muutaman päivän kuluttua alkaneiden oireiden takia Borg hakeutui uuteen testiin ja sai positiivisen tuloksen.

– Luojan kiitos en ehtinyt altistaa ketään muita. Muistakaa olla tarkkoina, jos saatte flunssan oireita tai samassa taloudessa oleva saa. Homma meinaan pamahtaa äkkiäkin käsiin! Borg kirjoittaa Instagramissa.

Borgin mukaan sekä hän että Solonen ovat saaneet ensimmäisen koronarokoteannoksen. Borg arvelee, että ilman sitä oireet olisivat voineet olla vielä hurjempia.

– Älkää pliis kommentoiko kuvaani rokotevastaisia salaliittoteorioita. Jos et ole käynyt ekalla piikillä, niin suosittelen, Borg päättää Instagram-julkaisunsa.

Borg osallistui viime viikolla Jyväskylän Suomipop-festivaaleille. Samoilla festareilla vieraili myös Diilin viimeisimmän kauden juontaja Jaajo Linnonmaa, joka julkaisi tapahtumasta yhteiskuvan Borgin kanssa.

"Vipissä voi dokata kirpparimekossakin" – Tamperelaisessa Borgin perheessä ei isoja viikkorahoja jaettu, eikä rahasta muutenkaan puhuttu: "Nyt ajattelen, että olisi voitu puhua vähän enemmänkin..."

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut