Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Vain onnekkaimmat saavat maistaa jyväskyläläisen Pizza-Jarin pizzoja – pop up -ravintolan herkut arvotaan halukkaiden kesken

Sosiaalisessa mediassa "Pizza-Jari" on nostettu yhdeksi arvostetuimmaksi alan vaikuttajaksi.

Keskisuomalainen

Jyväskyläläinen Jari Ontronen eli "Pizza-Jari" paistaa napolilaisia pizzoja omalla parvekkeellaan kaasukäyttöisellä pizzauunillaan, jolla pääsee yli 400 asteeseen.

Pizza-Jari myy pizzojaan silloin tällöin pop up -ravintolahengessä, mutta vain harvat pääsevät niitä maistamaan, sillä pop up -varaukset täyttyvät minuuteissa.

Kuuntele, miten pieteetillä valmistettu napolilainen herkku syntyy ja miten pizzoja voi päästä maistelemaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut