Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylän seurakunta lähettää jumalanpalveluksen Palokan kirkosta

Arkistokuva Palokan kirkosta. Jaana Kautto

Keskisuomalainen

Jyväskylän seurakunnan jumalanpalvelus 1. elokuuta lähetetään suorana Palokan kirkosta kello 10. Voit seurata lähetystä tässä jutussa.

Pyhäpäivä: 10. sunnuntai helluntaista

Jumalanpalvelus 1.8. kello 10 Palokan kirkosta

Pyhäpäivän aihe: Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa

Liturgi: Teija Laine

Kanttori: Liisa Partanen

Pastori Teija Laineen saatesanat:

Raamatussa on paljon käytännöllisiä neuvoja onnistuneen ja turvallisen yhteiselämän turvaamiseksi. Sunnuntain evankeliumiteksti kehottaa erityisesti seurakunnan vastuutehtävissä olevia toimimaan heille uskotuissa tehtävissä niin, että jokainen heidän vastuulleen uskottu henkilö saa osakseen kaiken tarpeellisen, mikä hänelle kuuluu.

Oletko koskaan ajatellut, että sinäkin voisit kantaa vastuuta seurakuntasi luottamustehtävissä? Luottamushenkilöt ovat kutsutut pitämään huolta siitä, että seurakuntien hallinto ja talous hoidetaan oikein ja että seurakunnan kaikki toiminta on sopusoinnussa kristillisten arvojen kanssa.

Sunnuntain raamatuntekstit kannustavat meitä Jumalan lapsina kantamaan vastuuta ja pitämään kaikin mahdollisin keinoin huolta lähimmäisistämme lähellä ja kaukana.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut