Jyväskylän valtuustokauden ensimmäinen kokous soljui nätisti, ryhmien puheenjohtajat vannovat yhteistyön pelaavan tulevalla kaudella – "Hyvä oli myös nähdä nyt ainakin kerran kasvokkain"

Uuden Jyväskylän kaupunginvaltuuston kokous sekä sitä seurannut kaupunginjohtaja Timo Koiviston tiedoksianto kaupungin taloustilanteesta kestivät yhteensä noin puolitoista tuntia. Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Joonas Köntän mielestä kauden avainkysymyksiä ovat talouden tasapainottamisen lisäksi kaupungin vetovoiman säilyttäminen asukkaille ja yrityksille. Marko Kauko

Jyväskylässä Huhtasuon yhtenäiskoulun ruokala täyttyi ääriään myöten täyteen jo ennen lukuvuoden alkua, kun Jyväskylän uusi kaupunginvaltuuston kausi korkattiin käyntiin maanantai-iltana. Poikkeuksellinen kokouspaikka valittiin terveysturvallisuuden ja teknisten syiden takia. Paikka oli mahdollisista vaihtoehdoista suurin ja sisälsi käyttövalmiin kokoustekniikan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja