Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Loton potti nousi 2,4 miljoonaan euroon – Keravalle ja Helsinkiin 83 000 euron voitot

Loton kierroksen 31/2021 arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten ensi viikolla potissa on 2,4 miljoonaa euroa.

Arvonnan isoimmat voitot lähtivät 6+1-tuloksilla, joita löytyi kaksi kappaletta. Makkonen Markus
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Loton kierroksen 31/2021 oikea rivi on 3, 10, 13, 14, 18, 37 ja 40 sekä lisänumero 5. Plusnumeroksi arvottiin 22. Arvonnassa ei löytynyt täysosumia.

Arvonnan isoimmat voitot lähtivät 6+1-tuloksilla, joita löytyi kaksi kappaletta. Niiden voitto-osuudet ovat 83 942 euroa. Voitot menivät keravalaiselle nettipelaajalle ja Helsingin Laivalahdenkaari 19:ssa R-kioski Herttoniemenrannassa pelanneelle asiakkaalle. Keravalainen nettipelaaja saa voittonsa suoraan tililleen, ja Helsingin voittajan on lunastettava voittonsa Veikkauksen pelisalista tai Danske Bankista.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 7 1 2 8 6 1 9. Jokerista ei löytynyt täysosumia, mutta kuusi oikein -tuloksia löytyi neljä kappaletta. S-market Aurassa pelannut asiakas oli tehnyt rivinsä tuplattuna ja voittaa rivillään 40 000 euroa. Muut voitot olivat 20 000 euron suuruisia ja ne menivät oululaiselle nettipelaajalle, Vantaan Teboil Tikkurilassa pelanneelle asiakkaalle ja Vantaan Alepa Kartanonkoskessa rivinsä tehneelle pelaajalle.

Lauantain Lomatonnin voittorivi on Bryssel 93. Lomatonneja lähti jakoon 12 kappaletta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut