Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Jyväskylän Pride-viikko järjestetään ensi viikolla – Petri Janhusen mukaan vähemmistöt kokevat edelleen väkivaltaa Suomessa

Petri Janhunen. Radio Keskisuomalainen

Keskisuomalainen

Maanantaina 16. elokuuta alkaa Jyväskylän Pride–viikko. Jyväskylän Seta ry:n puheenjohtaja Petri Janhunen kertoo, että tapahtuman järjestelyjen kanssa eletään päivä kerrallaan. Pienempiä tapahtumia tulee viikon mittaa, mutta erityisesti Janhunen jännittää lauantaina viikon huipentavaa Pride-kulkuetta sekä puistojuhlaa.

Janhusen mielestä vähemmistöjen asema on mennyt oikeaan suuntaan, mutta vähemmistöt kokevat edelleen väkivaltaa Suomessa.

– Yhteiskunta ei ole turvallinen meidän nuorille, nuorille aikuisille, aikuisille eikä senioreille. Meillä ei oteta vieläkään huomioon riittävällä tasolla, Janhunen toteaa.

Kuuntele podcastista Jyväskylän Pride-viikon ohjelma ja Janhosen mietteitä vähemmistöihin kuuluvien urheilijoiden ulostulojen merkityksestä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut