Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nordic Business Forum perui päätapahtumansa – uusi yritys ensi vuonna

Euroopan suurimpien liike-elämän seminaarien joukkoon kuuluva, jyväskyläläislähtöinen Nordic Business Forum peruu päätapahtumansa.

Vuosittain järjestettävä Nordic Business Forum oli tarkoitus järjestää Helsingin messukeskuksessa syyskuussa 6 000 liike-elämän johtajalle.

– Tähän asti olemme pysyneet toiveikkaina, että pandemia väistyisi ja pääsisimme vihdoin järjestämään tapahtumamme Helsingissä. Vaikka valoa tunnelin päässä näkyy, viimeisen puolentoista kuukauden aikana näkemämme kehitys ei kuitenkaan mahdollista näin suuren sisätapahtuman järjestämistä vielä syyskuussa. Haikein mielin perumme tapahtuman, mutta odotamme jo innolla asiakkaidemme, kumppaniemme ja puhujiemme kohtaamista kasvotusten ensi vuonna, Nordic Business Forumin toimitusjohtaja Aslak de Silva kertoo tiedotteessa.

Syksyn tapahtumaan oli myyty paikan päälle lähes 6 000 lippua, jotka siirtyvät automaattisesti ensi vuodelle. Asiakkaiden on myös mahdollista perua lippunsa ja saada rahat takaisin.

Seuraavan kerran tapahtuma on tarkoitus järjestää Helsingin messukeskuksessa 20.-21.9.2022. Puhujana lavalle astuu muun muassa israelilainen tutkija ja kirjailija Yuval Noah Harari.

Sitä ennen Nordic Business Forum jatkaa verkkotapahtumien ja -kurssien järjestämistä, joista seuraava järjestetään jo syyskuussa.