Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Käytöstä poistettu navetta paloi maan tasalle Saarijärvellä – palo on saattanut syttyä jo pari päivää aiemmin, mutta rauniot savusivat vielä torstaiaamuna

Saarijärvellä paloi maan tasalle käytöstä poistettu navetta. Kuvan savuavat rauniot eivät liity tapaukseen. Kuvituskuva. Juha Poutanen
Henri Kaukonen

Henri Kaukonen

Pelastuslaitos sai torstaiaamuna ilmoituksen Saarijärvellä Perttulankujalla savuavista vanhan navetan raunioista. Maan tasalle palanut rakennus oli hirsinen, noin sadan neliömetrin kokoinen navettarakennus. Navetta ei ollut enää käytössä, joten eläimiä rakennuksessa tulipalon aikaan ei myöskään ollut.

Pelastuslaitos epäilee, että navetta on palanut parin päivän sisällä. Palopaikka on sen verran syrjäinen, joten siitä ei oltu saatu ilmoitusta ennen torstaiaamua.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen tilannekeskuksesta kerrottiin, että palossa ei ollut leviämisvaaraa. Palon epäillään saaneen alkunsa salamaniskusta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut