Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Petäjävedellä Petäjäkodin kuntoutusyksikössä mahdollinen korona-altistuminen maanantaina – noin kymmenen henkilöä karanteeniin tai eristykseen

Petäjävedellä Petäjäkodin palveluasuntojen yhteydessä olevassa Kipinä-kuntoutusyksikössä on tapahtunut mahdollinen korona-altistuminen maanantaina. Kuvituskuva. Tuija Manninen
Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Petäjävedellä Petäjäkodin palveluasuntojen yhteydessä olevassa Kipinä-kuntoutusyksikössä on tapahtunut mahdollinen korona-altistuminen maanantaina. Petäjäveden kunnan sivistystoimenjohtaja ja vs. perusturvajohtaja Timo Holmin mukaan mahdollinen altistuminen koskee noin 10 henkilöä.

Kipinässä maanantaina olleet asiakkaat ja osa henkilökuntaa on asetettu eristykseen tai karanteeniin. Karanteeni kestää torstaihin 19. elokuuta saakka. Karanteeniin asettaminen ei automaattisesti tarkoita, että olisi saanut tartunnan. Kyseessä on varotoimenpide, jolla rajoitetaan kulkemista, kunnes tiedetään, onko virukselle altistuminen aiheuttanut tartunnan.

Karanteenin aikana Kipinässä vierailut on sallittu vain saattohoitotapauksissa. Muissa Petäjäkodin tiloissa ei ole vierailukieltoa, mutta vierailuja suositellaan välttämään karanteenin ajan eli 19.8.2021 saakka.

Kipinä kuntoutusyksikössä on 7 vuodepaikkaa. Yksikkö on tarkoitettu sairaanhoitoa tarvitsiville potilaille ja tarvittaessa yksikköön järjestetään myös paikkoja saattohoitopotilaille. Petäjäkoti on senioreiden palveluasuntola.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut