Keski-Suomesta löytyy sahdinkeiton taitajia – Jyväskyläläisen Mika Laitisen sahdissa yksi perinteinen kikka: "Antaa aivan erilaista makua"

Jyväskyläläinen sahtikirjailija ja -kouluttaja Mika Laitinen on kiinnostunut muistakin muinaisoluista kuin sahdista. Hän kertoo olutperinteistä muun muassa englanninkielisessä Brewing Nordig -blogissaan. Marko Kauko

Sahti on tärkeä osa kansallista identiteettiämme etenkin sahtiseuduilla, joihin kuuluvat perinteisesti kuuden maakunnan alueelle sijoittuvat seudut. Sahtialueiksi lasketaan Kanta- ja Päijät-Häme, eteläinen Keski-Suomi, Pohjois-Satakunta ja osa Pirkanmaasta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja