Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Monikulttuurikeskus Glorian syyskausi vähitellen vauhtiin

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Glorian syyskausi pääsee vähitellen vauhtiin. Työntekijät palasivat virkeinä kesälomilta 2.8. Ensimmäinen päivä aloitettiin leppoisasti aamukahveilla ja kesäkuulumisilla. Yksi oli ollut kesämökillä, toinen puusavotassa, kolmas luostarissa ja loput siellä täällä heinäkuun helteistä nauttien.

Uusin voimin ja ideoin suunniteltiin alkusyksyn toimintaa ja tapahtumia koronatilanteen sallimissa rajoissa. Perjantain perheryhmä Monimessi peuhaa elokuun ajan eri puistoissa. Suositut suomen kielen ABC-ryhmät ja Toisto jatkuvat syyskuun alussa sekä Zoomissa että paikan päällä. Galleria Gloriassa avautui 16.8. valokuvanäyttely Meistä – About Us, jossa on esillä Aleksandra Lemken valokuvia etnisiin vähemmistöihin kuuluvista ja rodullistetuista LHBTIQ+-ihmisistä Suomessa. Näyttelyä voi tulla katsomaan 17.9. asti Mataran aulaan.

Glorian syksyä voi vilkaista www.gloriajkl.fi, Facebookista ja Instagramista gloriajkl. Aurinkoista alkusyksyä, nähdään Glorian ryhmissä!

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut