Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Skootterireissusta pitkä syyteluettelo Jyväskylässä – rattijuoppo törmäili Mäntäntiellä Keuruulla

Pertti Perämäki

Pertti Perämäki

Koulujen alkaessa Sisä-Suomen poliisi on valvonut tehostetusti liikennettä koulujen läheisyydessä. Valvonnalla poliisi pyrkii turvaamaan koululaisten turvallisen koulumatkan. Poliisi jatkaa valvontaa koulujen läheisyydessä myös lähiviikkoina.

Valvontaan on aihetta. Valvova partio havaitsi vastaantulevan kypärättömän skootterikuskin Huhtasuolla viime torstaiaamuna varttia vailla kahdeksan. Skootterin kyydissä oli myös kypäräpäinen matkustaja. Partio pysäytti kaksikon matkan Kaakonsiipeen. Kuljettaja oli kortiton ja huumausaineen pikatesti oli positiivinen. Kuljettajan puhe sammalsi ja hän myös vaikutti päihtyneeltä.

Turvallisuustarkastuksessa kuljettajalta löytyi pitkäteräinen puukko, lääkkeitä ja epäiltyä huumausainetta. Kuljettajaa epäillään kortitta ajosta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, huumausainerikoksesta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

Hätäkeskuksen välittämä poliisitehtävä Keuruulla paljasti rattijuopumuksen viime perjantaina iltayöstä. Auto oli suistunut tieltä Mäntäntiellä, katkaissut valopylvään ja päätynyt katolleen. Kuljettaja loukkaantui kello 23:n maissa sattuneessa turmassa, ja hänet vietiin sairaalaan. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut