Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Miljoonasade ja Jyväskylä Sinfonia esiintyvät yhdessä Harjurokissa viikonloppuna – "Ei niin kauhean eri maailmasta olla kuitenkaan"

Jyväskylä Sinfonian intendentti Emma Anttila. Peppi Lokka

Keskisuomalainen

Jyväskylä Sinfonian intendentti Emma Anttila ja kapellimestari Jukka Myllys vierailivat Radio Keskisuomalaisen haastattelussa. Jyväskylä Sinfonia esiintyy yhdessä Miljoonasade-yhtyeen kanssa Harjurokissa tulevana lauantaina. Myllys kertoo, ettei musiikkityylien erilaisuus haittaa yhteistyötä.

– Oikeastaan ei niin kauhean eri maailmasta olla kuitenkaan. Miljoonasateella on sellaisia kappaleita, jotka ovat jo sinfonisia. Etenkin uudempi tuotanto ja uudet sovitukset, Myllys kertoo.

Anttila kertoo Jyväskylä Sinfonian odottavan kovasti syyskauden alkua. Hän kertoo, että etenkin hyvä uutinen on se, että yleisöä voi ottaa esityksiin. Keväällä Jyväskylä Sinfonia järjesti verkkolähetyksiä.

– Viimeksi ollaan yleisön kanssa sinfoniakonsertti soitettu ja koettu marraskuussa 2020, eli odotettu jälleen näkeminen, Anttila kertoo.

Kuuntele podcastista, kuinka paljon Jyväskylän Sinfonian konsertteihin pääsee väkeä rajoitusten ollessa voimassa ja minkälaista keskustelua kulisseissa on käyty rajoitusten poistamisesta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut