Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keuruulla ja Laukaassa pääsee perjantaina ottamaan ensimmäisen rokoteannoksen ilman ajanvarausta – tarjolla noin sadalle hengelle

Koronarokoteajanvaraus ei ole ollut niin vilkasta kuin oltaisiin toivottu ja rokotteita uhkaa jäädä käyttämättä. Agata Anttonen
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Keuruun ja Laukaan terveysasemilla pidetään perjantaina 20.8. walk-in-rokotuspäivä, jossa voi tulla ottamaan koronarokotteen ensimmäisen annoksen ilman ajanvarausta.

Keski-Suomen seututerveyskeskuksen mukaan päivä järjestetään, sillä koronarokoteajanvaraus ei ole ollut niin vilkasta kuin oltaisiin toivottu ja rokotteita uhkaa jäädä käyttämättä.

Keuruun terveysasemalla voi tulla ottamaan koronarokotteen ensimmäisen annoksen ilman ajanvarausta aikuisneuvolaan (2. krs) kello 10–15. Ilman ajanvarausta annettava rokote tarjotaan noin 60 ensimmäiselle.

Laukaan terveysasemalla (1. krs, sininen käytävä) koronarokotteen ensimmäisen annoksen saa ilman ajanvarausta kello 10–14. Ilman ajanvarausta annettava rokote tarjotaan noin 40 ensimmäiselle.

Paikalle tulijoita pyydetään varautumaan odottamaan vuoroaan rauhassa ja tarvittaessa ulkosalla, jotta turvavälit saadaan säilytettyä sisätiloissa. Lisäksi muistutetaan maskin käytöstä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut