Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Henkilöauto törmäsi Ysitiellä Jyväskylässä liikenteenohjausperäkärryyn, kuljettaja loukkaantui lievästi – "Suurista nopeuksista siinä on ollut kyse"

Liikenne oli paikalla ajoittain hetkellisesti poikki. Tiina Mutila
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Jyväskylässä Ysitiellä pohjoisen suuntaan menevillä kaistoilla Keljon ABC:n rampin kohdalla sattui torstaina illalla peräänajo, jossa henkilöauto törmäsi liikenteenohjausperäkärryyn. Peräkärry oli kulkenut niittokoneen perässä. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 22.

Molemmissa ajoneuvoissa oli yksi henkilö. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui lievästi ja lähti ensihoidon kuljetuksessa tarkistettavaksi päivystykseen.

– Nopeusrajoitus on alueella 100 km/h ja arvioitu nopeus oli varmastikin sitä luokkaa. Suurista nopeuksista siinä on ollut kyse. Auto kärsi sen verran pahoja vaurioita, että on ajokelvoton, kertoi päivystävä palomestari Joonatan Partanen.

Liikenne oli paikalla ajoittain hetkellisesti poikki, mutta liikennemäärän ollessa vähäinen ei merkittävää haittaa tullut. Poliisi ohjasi liikennettä vielä hieman ennen kello 23. Liikenteen oli tuolloin määrä vapautua hetken päästä.

Tietoa onnettomuuden syystä ei pelastuslaitoksella ollut.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut