Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Jyväskylän Kalevankadun Tornitalo kiinnostaa asunnonostajia ja sijoittajia – "Arvohan säilyy, kun keskustan asunnosta puhutaan"

Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteykseen tulee ydinkeskustan korkein tornitalo. Tiina Mutila

Keskisuomalainen

Kalevankadulle nousevan Tornitalon myyntikoordinaattori Anu Kalenius Pohjola Rakennukselta kertoo, että kohde on kiinnostanut asunnon ostajia sijaintinsa ja korkeutensa ansiosta. Myös sijoittajat ovat olleet kiinnostuneita.

– Arvohan säilyy, kun keskustan asunnosta puhutaan, Kalenius toteaa.

Pohjola Rakennuksen palvelukoordinaattori Maarit Rauhanen kertoo, että kohteen suunnittelussa on käytetty apua sisustussuunnittelijaa. Kohteeseen on valittu trendikkäitä sekä vaaleita, suomalaiseen makuun sopivia sävyjä pintamateriaaleiksi.

– Jos mikään ei näistä käy, tai jos pohjakuvaan halutaan uusi layout, niin sekin on vielä mahdollista muuttaa, Rauhanen kertoo.

Kuuntele podcastista, onko korkealle rakentamiselle tilausta Jyväskylässä, mitä spesialiteetteja voi kohteeseen hankkia ja milloin kohde valmistuu.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut