Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suuryritykset kärsivät pahimmasta osaajapulasta 15 vuoteen – suurin osa yrityksistä odottaa työntekijöiden palaavan etätöistä kokoaikaisesti työpaikalle, vaikka nämä eivät sitä tahtoisi

Osaajapula on korkeimmillaan 15 vuoteen, ja 70 prosenttia työnantajista kertoo vaikeuksistaan löytää osaavaa työvoimaa, kertoo ManpowerGroupin tekemä tutkimus. Erityisen suurista vaikeuksista kertovat yli 250 työllistävät suuryritykset, jotka muodostavat peräti 74 prosenttia osaajapulasta kärsivistä yrityksistä. Eniten pulaa on tutkimuksen mukaan logistiikka-alalla, teollisuudessa ja tuotannossa, tietotekniikassa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä hallinto- ja tukipalveluissa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.