Jyväskylän satama täyttyy perjantaista lauantaihin pienpanimoista –  Olutsatamassa mukana myös Panimoyhtiö Hiisi, jota kiinnostaa paikallinen humala

Olutsatama-tiimin Roosa Pihlajamäki (vas), Satu Virransalo ja Noora Hietanen Hiisi Taproom & Bottleshopissa Jyväskylän Lutakossa. Timo Mustalampi

Panimoyhtiö Hiisi on innostunut kokeilemaan oluenpanoa paikallisesta humalasta. Humalaa kerätään talteen Jyvässeudulta Nyrölän alueelta, muun muassa Heli ja Kai Voutilaisen Pieni-Kinnari-tilalta. Humala on analysoitu Luonnonvarakeskuksessa ja Hiisi teki siitä ensimmäisen pienen koekeiton jo viime vuonna.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja