Jyväskylän ykköspoliitikot osa-aikaisiksi, kuukausipalkkiot 2 000 ja 2 500 euroa – "Tämä on puolipäiväinen tehtävä, joka vie täyspäiväisen tehtävän ajan"

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jaakko Selin (kok.) ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jukka Hämäläinen (sd.). Peppi Lokka ja Agata Anttonen

Jyväskylän kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajat alkavat hoitaa luottamustehtäviään osa-aikaisesti. Kaupunginvaltuuston uusi puheenjohtaja Jukka Hämäläinen (sd.) ryhtyy luottamustehtävään 40 prosentin osa-aikaisena 2 000 euron kuukausipalkkiolla. Kaupunginhallituksen uusi puheenjohtaja Jaakko Selin (kok.) ottaa tehtävän hoitaakseen 50 prosentin osa-aikaisena 2 500 euron kuukausipalkkiolla eli samalla mallilla, kuin edeltäjä Meri Lumela (vihr.). Palkkioista ja niihin liittyvistä tarkemmista toimenkuvauksista päätetään maanantaina kaupunginhallituksessa. Molemmat osa-aikaisuudet ovat enimmäismääräiset Jyväskylän kaupungin hallintosäännön mukaisesti.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja