Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Nelostien Jyväskylän Kirrin liittymän muutoksista pääsee sanomaan mielipiteensä suorassa verkkolähetyksessä – seuraa tästä yleisötilaisuutta kello 18 alkaen

Kirrin eritasoliittymän muutostyöt pyritään aloittamaan tämän vuoden puolella. Esa Jokinen
Esa Jokinen

Esa Jokinen

Keski-Suomen ely-keskus ja Väylävirasto järjestävät yleisötilaisuuden Kirrin eritasoliittymän muutossuunnitelmista tänään tiistaina kello 18 alkaen. Kaikille avoin tilaisuus esitetään suorana verkkolähetyksenä, ja sitä voi seurata tämän jutun alta.

Tiesuunnitelman muutos on osa Nelostien parantamista moottoritienä välillä Kirri–Tikkakoski–Vehniä. Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä chatin kautta ja kertoa mielipiteensä muutossuunnitelmasta. Kysymyksiin vastaavat Väyläviraston ja ely-keskuksen asiantuntijat.

Tiesuunnitelman muutos koskee Nelostien korkeusasemaa noin kilometrin matkalta Kirrin eritasoliittymästä pohjoiseen sekä Kirrin eritasoliittymäalueen ramppien ja muiden siihen kiinteästi liittyvien väylien sijaintia ja korkeusasemaa.

Tavoitteena on parantaa Kirrin eritasoliittymän liikenneturvallisuutta uusilla ramppiratkaisuilla. Lisäksi tarkistetaan vuoden 2015 hyväksytyssä tiesuunnitelmassa esitetyt yksityistiejärjestelyt sekä joukkoliikenteen pysäkkien, jalankulun ja pyöräilyn järjestelyt sekä melusuojaukset ja riista-aidat.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut