Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Nyt etsitään Suomen parasta lounasravintolaa, äänestä tästä – viime vuonna 50 parhaan joukkoon ylsi kolme jyväskyläläisravintolaa

Jyväskyläläisravintola JokoThai.fi nousi viime vuonna Suomen parhaimpien lounasravintoloiden top50-listalle. Sami Saarenpää

Maria Markus

Suomen parasta lounasravintolaa etsitään jo kolmatta kertaa. Viime vuonna voitto meni Kouvolaan Mimosan Aito -ravintolalle, ja sitä ennen Keravan Pihville.

Viidenkymmenen parhaan joukkoon äänestettiin viime vuonna kolme jyväskyläläisravintolaa: JokoThai.fi (sijalle 13), Lounas & Leivos Butik (sijalle 24) ja Ravintola HOX (sijalle 41).

Suomen Paras Lounas -kilpailun äänestysaika jatkuu 3. päivä lokakuuta saakka.

Kilpailun järjestää työsuhde-etuja tarjoava yritys Edenred.

– Se, että ihmiset pitävät tauon ja syövät ravitsevan lounaan, edistää työssä jaksamista. Suomen Paras Lounas on yksi keino olla mukana näissä talkoissa. Korona-aika on ollut kohtuuton niin ravintoloitsijoille kuin monelle etätyöläisellekin, Edenredin vastuullisuusjohtaja Laura Kuusela sanoo tiedotteessa.

Kisassa ovat mukana kaikki Suomen lounasravintolat, ja äänestämään pääsee kisan verkkosivulla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut