Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Uuden kryptovaluutan voi periaatteessa luoda kuka tahansa, joten mistä tietää, mikä niistä on tie rikastumiseen? Radio Keskisuomalaisen haastattelussa Coinmotionin Pessi Peura

Pessi Peura. Radio Keskisuomalainen

Keskisuomalainen

On totta, että kryptovaluutoilla voi rikastua nopeastikin. On myös totta, että kryptovaluuttoihin sijoittamalla voi menettää kaikki sijoituksensa.

– Olen itsekin ostanut kryptovaluuttoja, joiden arvo on laskenut vuodessa 99 %. Eli siis ihan totaalisia lottolappuja, kertoo Radio Keskisuomalaisen haastattelussa käynyt Coinmotionin junior private banker Pessi Peura.

Bitcoin on kryptovaluutoista tunnetuin ja myös ylivoimainen markkinajohtaja – todellisuudessa erilaisia kryptovaluuttoja on kuitenkin tuhansia. Käytännössä uuden kryptovaluutan voi luoda kuka tahansa missä tahansa. Mistä ihminen sitten tietää, minkä junan kyytiin kannattaa hypätä? Entä millaisia toimenpiteitä kryptovaluuttoihin sijoittavan pitää tehdä, ettei verottaja muista isoilla mätkyillä? Näistä aiheista Peura kertoo haastattelussa tarkemmin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut