Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Seppälän Lidl ryöstettiin lauantaina Jyväskylässä – poliisi pyytää vihjeitä miehestä, joka anasti elintarvikkeita ja töni myyjää

Poliisi pyytää vihjeitä Lidl Seppälästä tapahtuneesta varkaudesta. Oona Seppänen
Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Jyväskylässä ryöstettiin Lidl Seppälä lauantaina iltapäivällä vähän ennen kello kolmea. Liike sijaitsee Vasarakadulla. Epäilty mies oli varastanut kaupasta "jonkin verran" elintarvikkeita ja tönäissyt itseään estämään tullutta myyjää.

– Tilanteessa käytettiin väkivaltaa ja omaisuutta on anastettu, joten tapausta tutkitaan ryöstönä. Nimike voi tarkentua tutkinnan edetessä, kertoi Sisä-Suomen poliisin päivystävä tutkinnanjohtaja rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari.

Poliisi pyytää vihjeitä toistaiseksi tuntemattomasta epäillystä miehestä. Miehellä on tämän hetkisten tuntomerkkien mukaan vaaleat lyhyet hiukset ja roteva ruumiinrakenne.

Poliisi yrittää selvittää esimerkiksi sitä, poistuiko epäilty paikalta esimerkiksi jalan vai kulkuneuvolla. Vihjeet voi lähettää osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 414 811.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut