Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Asutko Seututerveyskeskuksen alueella? Voit saada koronarokotteen ilman ajanvarausta, katso rokotuspäivät

Rokotteita saa usealta terveysasemalta ilman ajanvarausta. Risto Aalto
Teemu Rauhala

Teemu Rauhala

Keski-Suomen Seututerveyskeskuksen terveysasemilla järjestetään jälleen koronarokotuspäiviä ilman ajanvarausta tiistaista 7.9. lähtien. Ilman ajanvarausta voi tulla ottamaan ensimmäisen rokotuksen tai tehosterokotteen, jos ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään kahdeksan viikkoa. Jos rokotusaika on aiemmin varattu myöhempään ajankohtaan, ajanvaraus perutaan rokotuksen yhteydessä.

Seututerveyskeskus varoittaa, että terveysasemien ja päivystyksen puhelimet ovat pahoin ruuhkautuneet. Ihmisiä kehotetään välttämään soittamista kyseisiin puhelinnumeroihin rokotusasioissa.

Seututerveyskeskuksen alueeseen kuuluvat Joutsa, Luhanka ja Toivakka, Keuruu, Multia ja Petäjävesi sekä Laukaa ja Konnevesi.

Ilman ajanvarausta toteutettavat rokotukset Seututerveyskeskuksessa

Ti 7.9. klo 8:30–15:30 Laukaan terveysasema, 1.krs, sininen käytävä. Rokotetaan n. 100 ensimmäistä tulijaa, käytössä Modernan rokote.

Pe 10.9. klo 13–15 Joutsan sote-keskus. Rokotetaan n. 40 ensimmäistä tulijaa, käytössä Modernan rokote.

To 16.9. klo 15–17 Joutsan sote-keskus. Rokotetaan n. 40 ensimmäistä tulijaa, käytössä Modernan rokote.

Pe 17.9. klo 8:30–11 Keuruun terveysasema, 2. krs, aikuisneuvola. Rokotetaan n. 30 ensimmäistä tulijaa, käytössä Modernan rokote.

Pe 17.9. klo 9–11 Petäjäveden terveysasema, 1. krs, vastaanoton tilat. Rokotetaan n. 30 ensimmäistä tulijaa, käytössä Modernan rokote.

Pe 17.9. klo 12–15:30 Laukaan terveysasema, 1.krs, sininen käytävä. Rokotetaan n. 60 ensimmäistä tulijaa, käytössä Modernan rokote.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut