Podcast | Jyväskyläläinen sinkku Peppiina sai tappouhkauksia osallistuttuaan Temptation Islandiin – "Oli päiviä, jolloin en uskaltanut lähteä kotoa mihinkään"

Jyväskyläläinen Peppiina joutui kohtaamaan julkisuuden raadollista puolta osallistuttuaan tosi-tv-ohjelma Temptation Islandiin.

Sinkku-Peppiina oli mukana ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella, joka kuvattiin Levillä loppuvuodesta 2020. Jaksot esitettiin Nelosella tämän vuoden keväällä.

– Varsinkin silloin, kun ohjelma alkoi pyöriä telkkarissa, oli päiviä, jolloin en välttämättä uskaltanut edes lähteä kotoa mihinkään. Se ihmisten hyökkäys, joka pääsi syntymään – tappouhkaukset ja kaikki – vaikutti omaan mieleen aika negatiivisesti, Peppiina kertoo Radio Keskisuomalaisen haastattelussa.

Peppiinan mukaan tappouhkauksia tuli ohjelman myötä "viidestä kymmeneen kappaletta". Hän sanoo käsitteleensä asiaa tuotantoyhtiön järjestämän psykologin kanssa. Lisäksi hän kertoo saaneensa vertaistukea muilta ohjelmaan osallistuneilta.

– Meillä oli oma piiri niiden kesken, jotka saivat kuraa niskaansa.

Peppiina sanoo, että vaikka tosi-tv-ohjelmaan osallistumisesta seurasi hänelle paljon huonoa, vielä paljon enemmän siitä seurasi hyvää.

– Olen saanut tosi paljon uusia ystäviä ja ympärilleni melkein kuin uuden perheen. Meistä tuli tosi tiivis porukka.

Nyt kun ohjelman tekemisestä ja esittämisestä on kulunut aikaa, Peppiinalle on kirkastunut, kuinka kokemukset Temptation Islandista kasvattivat häntä.

– Paskamyrskystä selviäminen teki minusta paljon vahvemman.

Kuuntele Radio Keskisuomalaisen haastattelu alta podcastina.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut