Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen 20-vuotista taivalta juhlittiin muun muassa riimitellen

Eija Lappi

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry juhlisti 20-vuotista taivaltaan 27.8. iloisen piknikin merkeissä. Kutsuvieraslistalla olivat KYTin hallituksen jäsenet, jäsenjärjestöjen edustajat ja henkilöstö.

Nauru ja puheensorina täyttivät KYTin ylläpitämän Kansalaistoiminnankeskus Mataran salin, kun juhlijat riimittelivät onnittelurunoja pöytäkunnittain. Inspiraationa toimi juhlavuoden kunniaksi aiemmin julkaistu juhlaruno. Piknik-vieraiden runoissa kuvattiin KYTiä mm. näin: ”Kuulee kaikkien ääniä, muodostaa yhteisiä pläänejä. Pulmia ratkoo, solmuja avaa sekä kumppaneita arvostaa.” Kuten hyvään piknik-tunnelmaan kuuluu, tilaisuutta täydensivät herkulliset eväät jälkiruokineen.

Juhlavuoden viettoa jatketaan koko loppuvuosi, ja se huipentuu 4.11. järjestettävään juhlaseminaariin. Jo kahden vuosikymmenen ajan KYT on tehnyt laajaa työtä keskisuomalaisen kansalais- ja yhdistystoiminnan kehittäjänä ja tukijana sekä yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistäjänä. Lisää KYTin toiminnasta: www.kyt.fi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut