Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tässä ovat Keski-Suomen kauneimmat reitistökuvat – äänestä upeista otoksista oma suosikkisi ja voita tuotepalkintoja

Keski-Suomen reitistöt on nyt ikuistettu valokuviin ja on parhaan kuvan äänestyksen aika. Äänestysaika kestää keskiviikkoon 22.9. saakka, ja voittaja julkaistaan lauantaina 25.9. sanomalehti Keskisuomalaisessa ja ksml.fi:ssä.

Yleisöäänestyksessä äänestäneiden kesken arvotaan sanomalehti Keskisuomalaisen tuotepalkintoja. Äänestyslomake löytyy täältä.

Äänestyksessä paras otos valitaan kymmenen kuvan joukosta. Kuvat on valittu noin 300 valokuvasta, joita kilpailuun lähetti yli sata valokuvaajaa.

Hallituksen puheenjohtaja Mikko Auerniitty Luovan valokuvauksen keskus Luovakesta kertoo, että hänen arvionsa mukaan suurin osa kisaan tulleista kuvista oli otettu kännykkäkameralla.

– Ne tekevät nykyään todella laadukasta jälkeä ja ne voidaan myös printata isoon kokoon, hän sanoo.

Kymmenen kilpailun parasta kuvaa valittiin "sokkoina" eli niin, ettei tuomaristo tiennyt, kuka kuvan oli ottanut.

– Yllätyimme iloisesti tarjottujen kuvien suuresta määrästä ja kuvien korkeasta tasosta. Uskomme, että se kertoo paitsi Keski-Suomen laajoista ja monipuolisista luontoreitistöistä, mutta myös valokuvan vahvasta asemasta Keski-Suomessa, tuomaristossa istuneet Auerniitty ja Nina Vehmaa Luovakkeesta sanovat.

– Painotimme valinnoissa kuvien vahvaa tunnelmaa ja tarinallisuutta.

Valokuvakilpailu on osa parhaillaan menossa olevaa Keski-Suomen reitistöviikkoa, jonka tarkoituksena on tehdä keskisuomalaisia luontoliikuntareitistöjä tutuksi niin keskisuomalaisille kuin kauempaa tuleville vierailijoille. Samalla halutaan aktivoida ihmisiä liikkumaan luontoon.

Valokuvakilpailun takana ovat Meijän polku, Keskisuomalainen ja Luovan valokuvauksen keskus.

Valitse alta suosikkikuvasi ja käy antamassa äänesi!

Valitse suosikkisi näistä

Äänestyslomake löytyy täältä.