Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomessa kasvaa aliarvostettua superruokaa, jossa on yli tuplasti enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa – vain harva osaa hyödyntää sitä

Pihlajanmarjat ovat huipputerveellisiä vitamiinipommeja, jotka sopivat aina marmeladista lohkoperunoihin.

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Muinaiskreikkalaisesta Aisopoksen (noin 620–560 eaa.) eläinsadusta peräisin oleva sanonta koski alun perin viinirypäleitä, mutta pohjoismaisen version pihlajanmarjat sopivat siihen oivallisesti: onhan tarinan opetus se, ettei sellaista asiaa kannattaisi tuomita, jota ei ole koskaan edes kokeillut.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.