Suomessa kasvaa aliarvostettua superruokaa, jossa on yli tuplasti enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa – vain harva osaa hyödyntää sitä

Nopeinta pihlajanmarjojen kerääminen on, kun leikkaa tertut irti saksilla, Maarit Sallinen-Uusoksa opastaa. Petra Mustonen

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Muinaiskreikkalaisesta Aisopoksen (noin 620–560 eaa.) eläinsadusta peräisin oleva sanonta koski alun perin viinirypäleitä, mutta pohjoismaisen version pihlajanmarjat sopivat siihen oivallisesti: onhan tarinan opetus se, ettei sellaista asiaa kannattaisi tuomita, jota ei ole koskaan edes kokeillut.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja