Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskyläläisravintolassa viime viikonvaihteessa käyneitä kehotetaan hakeutumaan matalalla kynnyksellä koronatestiin – ravintolassa kävi koronapositiivinen asiakas

Jyväskylän kaupunki tiedotti perjantaina Heidi’s Bier Bar -ravintolassa mahdollisesti tapahtuneesta korona-altistumisesta. Saara Karttunen
Pertti Perämäki

Pertti Perämäki

Heidi’s Bier Bar -ravintolassa viime viikonvaihteessa asioineiden tulee hakeutua koronatestiin matalalla kynnyksellä. Tämä koskee baarissa perjantai-illan ja sunnuntaiaamun välillä asioineita.

Ravintolan tiloissa on kyseisenä aikana asioinut koronapositiivinen asiakas, ja muut asiakkaat ovat voineet altistua tartunnalle.

Jyväskylän kaupunki tiedotti asiasta perjantaina aamupäivällä.

Koronan oirearvion voi tehdä Omaolo-palvelussa. Palvelun kautta voi myös varata suoraan ajan näytteenottoon. Palvelu löytyy osoitteesta www.omaolo.fi. Puhelimella ajan näytteenottoon voi varata numerosta 014 266 0133 maanantaista perjantaihin kello 8–16 sekä lauantain ja sunnuntaina kello 9–15.

Näytteenottopiste sijaitsee Killerin hevosurheilukeskuksen ravikatsomorakennuksessa. Osoite on Vesangantie 24. Paikalle ajetaan Vesangantien ja Raviraitin risteyksestä. Risteyksestä on opastus perille. Koronanäytteenottoon pääsee sekä arkisin että viikonloppuisin ajanvarauksella.

Jos oireinen henkilö ei pääse kulkemaan Killerille, tulee aika varata puhelimella numerosta 014 266 0133. Soittaja voidaan ohjata muille eri puolella kaupunkia toimiville yksityisille näytteenottopisteille.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut